Kom op 12 juni in contact met de honderd succesvolste en invloedrijkste vrouwelijke ondernemers in Nederland op TheNextWomen Summit – The Ambition Edition, georganiseerd in samenwerking met Elsevier Weekblad. Ook dit jaar zal TheNextWomen 100 worden onthuld. Daarnaast wordt de winnaar van TheNextWomen Pitch-competitie gekozen en presenteren de beste vrouwelijke innovators zich in de Innovation Alley.

Programma

9:00 uur Ontvangst en registratie
10:00 uur Start Plenaire programma
10:45 uur Start Workshops
12:00 uur Lunch
13:00 uur Vervolg Plenaire programma en Workshops
18:00 uur Borrel & netwerken
19:00 uur 100x100 Diner

Bekijk hier het volledige programma

TheNextWomen100

TheNextWomen100 is een top 100 van de succesvolste vrouwelijke ondernemers in Nederland. De top 100 wordt ieder jaar in samenwerking met de Raad van Advies samengesteld, op basis van onderzoek en een online-vragenlijst die door de genomineerden wordt ingevuld. Selectiecriteria bepalen de honderd meest succesvolle ondernemers. Dit jaar wordt TheNextWomen 100 onthult tijdens TheNextWomen Summit op 12 juni in Amsterdam. Daarnaast wordt de winnaar van de TheNextWomen Pitch-competitie gekozen, worden TheNextWomen to Watch bekend gemaakt en presenteren de beste vrouwelijke innovators zich in de Innovation Alley.

Wie zijn TheNextWomen?

TheNextWomen is een community van ondernemers, professionals en investeerders. Met concepten en formats ondersteunen ze vrouwelijke ondernemers – van start-ups tot aan bedrijven met een miljoenenomzet. De jaarlijkse summit brengt alle elementen bij elkaar, en zorgt ervoor dat vrouwen hun ambitie kunnen waarmaken.

Onze Zilveren Partners

Onze Bronzen Partners

Onze Supporting Partners