Chantal Janzen

Marianne Zwagerman
June 4, 2017
Sarah Leary
June 1, 2017

Chantal Janzen

Dit jaar lanceerde Chantal namelijk haar eigen mediamerk &C, met een maandelijks magazine, online content platform, app met e-commerce shop, eigen tv-programma’s en live events. &C gaat als een speer, de oplage groeit, andc.tv krijgt trekt vele bezoekers, de social kanalen krijgen dagelijks nieuwe fans erbij en Chantal creëert iedere dag verfrissende, inspirerende content met haar team.

‘Ik bied met &C een podium aan veel belovend creatief talent. Ik wil niet alleen in de schijnwerpers staan, maar juist gaan voor co-creatie. Zelf heb ik in de 18 jaar theater en 12 jaar TV álle kansen gekregen om me keer op keer te blijven ontwikkelen. Met &C wil ik het talent een springplank bieden, en dat resulteert nu al in iets heel erg moois!’ aldus Chantal.

De filosofie van Chantal past erg goed bij het credo van TheNextWomen: het creëren van kansen en waardevolle connecties. Een perfecte reden om Chantal uit te nodigen voor de “Ambition Edition”. Chantal deelt de learnings van haar vrouwelijk ondernemerschap met het publiek. Chantal opent TheNextWomen Summit 2017; het event voor girlbosses, bossladies in startups and scale ups corporate professionals en angel investors.