PRESS

Looking for that next great headline?

Join us as pressDISRUPT THE INDUSTRY THENEXTWOMEN SUMMIT The Empowered Edition 9 mei 2019, Amsterdam
Shining the spotlight on female founders - investors - professionals


TheNextWomen Summit
"The Empowered Edition"

Wednesday, April 24, 2019 — Op donderdag 9 mei komen de succesvolste en meest ambitieuze vrouwelijke ondernemers, professionals en investeerders van Nederland en Europa bij elkaar op TheNextWomen Summit tijdens The Next Web Conference

Gender equality is hot topic. TheNextWomen zet zich al 10 jaar in om een inclusief business ecosysteem te creëren, door via haar programma's kennis, kapitaal en connecties beschikbaar te stellen aan ambitieuze vrouwen. TheNextWomen is dan ook de internationale business accelerator voor vrouwelijke enterpreneurs.
Op donderdag 9 mei 2019 organiseert TheNextWomen in samenwerking met The Next Web Conference de zevende editie van haar Summit op de NDSM Werf. TheNextWomen verbindt al bijna 10 jaar vrouwelijke ondernemers, corporate professionals, startups en investeerders met elkaar.

TheNextWomen Summit is de jaarlijkse place to be om nieuwe business inzichten te vergaren, dé plek om de perfecte Angel Investor te ontmoeten en te laten zien dat er meer dan genoeg potentieel is om naar gelijkheid te streven. In de voorafgaande jaren gaven o.a. Hare Majesteit Koninging Maxima, voormalig Euro-Commissaris Neelie Kroes en presentatrice Chantal Janzen al één van de vele inspirerende talks.

Round tables

Het ochtenprogramma bestaat uit 25 ronde tafel sessies, gehost door vrouwelijke ondernemers uit TheNextWomen100 en investeerders uit het TheNextWomen Crowd Fund

Empowered Talks

Tijdens het middagprogramma geven negen ondernemers en investeerders uit verschillende branches inspirerende keynotes op het gebied van de funding gap, de workforce van de toekomst en women & tech. Dit jaar vertelt onder andere Corinne Vigreux van TomTom over haar nieuwe project CodAm; een nieuwe codering school in Amsterdam. Co-founder en Forbes 30 under 30 ondernemer Emilie Tabor spreekt over de toekomst van influencer marketing. Carmen Pop, Global Business Development Manager bij Dropbox, neemt ons mee in het belang van een gezonde bedrijfscultuur en Goncalo de Vasconcelos, co-founder van de SyndicateRoom vertelt over zijn succes en voorafgaande failures.

Andere sprekers zijn Lotte de Bruijn - CEO NederlandICT, Marie-Elisabeth Rusling - Bestuurslid Business Angels Europe, Yvonne Campfens - Consultancy Campfens, Marscha Krouwel - Hearstlab Scout Advisory Board & Simone Brummelhuis - Founder TheNextWomen & co-founder Borski Fonds

Over TheNextWomen

TheNextWomen is opgericht door Simone Brummelhuis, Founder Iens en Non Executive Board Member bij onder andere de Telegraaf Media Groep en STERN. Nederland miste een verbindende factor voor succesvolle vrouwen. Founder Brummelhuis begon daarom 10 jaar geleden de TheNextWomen, een initiatief om vrouwelijke entrepreneurs met elkaar in verbinding te brengen. Brummelhuis zag ook dat het aantal vrouwen met een vermogen van meer dan € 1 miljoen snel groeide en dat was de aanleiding om naast de TheNextWomen en de summit ook een fonds te starten: “The Next Women Crowd Fund”. The Next Women Crowd Fund verbindt startups & scale-ups met de meest kapitaalkrachtige investeerders.Via het fonds krijgen investeerders de mogelijkheid om hun inleg te spreiden over meerdere projecten zodat ze meerdere initiatieven tegelijk kunnen supporten en een kleiner risico per investering nemen.

Datum: donderdag 9 mei 2019
Tijd: 10.00 - 18.00
Locatie: NDSM Werf, Amsterdam
Prijs: €149,00 toegang inclusief The Next Web Conference

Previous Press

Press releases from TheNextWomen Innovation Summit 2016

Queen Máxima opens Innovation Summit:
Press Release (Dutch) PDF | Microsoft Word
Press Release (English) PDF | Microsoft Word
Selfie with Queen Máxima

TheNextWomen100 & TheNextWomen to Watch 2016:
Facts & Figures (Dutch) PDF

Speakers Innovation Summit:
Bio's in OPZIJ June 2016 (Dutch) PDF

TheNextWomen & OPZIJ sound the gong for female entrepreneurship:
Press release (Dutch) PDF | Microsoft Word
Press release (English) PDF | Microsoft Word

Semi-finalists Pitch Competition:
Press release (Dutch) PDF | Microsoft Word

Queen Máxima to speak at The Innovation Summit:
Press release (Dutch) PDF | Microsoft Word
Press release (English) PDF | Microsoft Word

Full line-up of The Innovation Summit:
Press release (Dutch) PDF | Microsoft Word
Press release (English) PDF | Microsoft Word

Announcing the annual Pitch Competition:
Press release (Dutch) PDF | Microsoft Word
Press release (English) PDF | Microsoft Word

Partnership TheNextWomen & EY:
Press release (Dutch) Link